• DOLAR 32.488
  • EURO 34.596
  • ALTIN 2480.82
  • ...
Çamaşır Makinesinde Program Başlatılmıyor, Tuşlar Çalışmıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elektrik almasına rağmen yıkama programı seçimi ve program başlatma işlemlerinin yapılamaması, çamaşır makinelerinde çok sık görülen arızalardan birisidir. Çamaşır makinesinin ön panelinde bulunan tuşların çalışmaması nedeni ile gerçekleştirilemeyen yıkama programı seçim ve başlatma ya da diğer işlemlere ilişkin olarak bireysel müdahale imkanı ne yazık ki bulunmamaktadır. Bu nedenle de çamaşır makinesinde programların başlatılamaması ve tuşların çalışmaması sorununun çözümü için en hızlı şekilde profesyonel çamaşır makinesi servisi hizmeti alınması gerekir. Bunun içinde bölge genelinde 7 gün 24 saat kesintisiz olarak iletişim numaraları aracılığı ile faaliyet göstermekte olan Arçelik Servisi merkezine başvuru gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bu şekilde en kısa zaman dilimleri içerisinde profesyonel ve modern çamaşır makinesi desteğinin alınabilmesi mümkündür.

Sadece alanlarında uzman ve uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip olan beyaz eşya teknisyenlerinden oluşan ekibe sahip olan Ümraniye Arçelik Servisi merkezi, bölge genelinde tam donanımlı servis araçları ile de gün boyunca mobil olarak yer alıyor. Her zaman müdahale için hazır pozisyonda bulunan tam donanımlı servis araçları ile çamaşır makinesi kullanıcılarına yanıt vermekte olan Arçelik Servisi merkezinin hizmetlerine hızlı ve kolay bir şekilde iletişim numaraları üzerinden başvuru gerçekleştirilebiliyor. Yapılan çamaşır makinesi arıza bildirimlerine yönelik olarak en kısa zaman dilimi içerisinde ilgili adrese en yakın lokasyonda bulunan tam donanımlı mobil servis aracı yönlendiriliyor. Aynı zamanda da tam donanımlı olan servis araçları sayesinde çamaşır makinesinin tuş takımının değişimi gibi işlemler yerinde servis hizmeti standartlarında gerçekleştiriliyor.

Çamaşır makinesinin ön paneli komple sökülerek, arızalı olan tuşlarının yerine yenilerinin takma işlemleri profesyonel ve uzman teknisyenler tarafından hassas bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bu işlemlerde ise sadece orijinal yedek parça kullanımı gerçekleştirildiği gibi aynı zamanda da 1 yıllık da garanti desteği veriliyor. Bu şekilde çamaşır makinesinin ön panelinde yer alan ve en fazla kullanılan kısımlarının kısa süre içerisinde dayanıksız olmaları nedeni ile yeniden arızalanması gibi bir durumun söz konusu olmaması sağlanıyor. Eğer herhangi bir durumda söz konusu olması durumunda ise Göztepe Arçelik Servisi garanti desteğinden faydalanılabilmesi sağlanıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir