• DOLAR 32.518
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2424.55
  • ...
İslamın Faziletlerini En Güzel Şekilde Yaşayın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayını yaşadığımız bu günlerde en güzel şekilde kitap okumak ve tabii ki İslamiyetin ne kadar büyük bir nimet olduğunu yeniden görmek istiyorsanız eğer, tabii ki güzel kitaplar okumalısınız. Bunlar üzerine vereceğimiz tavsiyeler ile birlikte sizler için de kitap okumanın önemini bir kere daha ortaya çıkaracak ve okuyarak, İslamiyetin ne kadar güzel olduğunu yeniden öğrenmiş olacaksınız. Öncelikli olarak Ramazan Risalesi kitabını sizlere önerebiliriz. Buna göre bu ayın ne kadar önemli olduğunu ve oruç tutmanın, oruçlu olmanın ve oruçlu iken nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenebileceksiniz. Allah kuluna hiç bir zaman zulüm olacak ibadetler vermez. Yani oruç tutmak zül değildir. Ramazan Risalesi sayesinde, orucun önemini çok daha güzel bir şekilde öğrenme şansına sahip olacaksınız. Sizlerde www.bkmkitap.com sitesi üzerinden kitabı satın alabilirsiniz.

İslam'da Hiç Olmak

İslam dini ilk olarak ahiret için yani ölümden sonrası için gelmiştir. Ancak bu demek değildir ki, dünya için de yaşamayacağız. Bugün dünyada 8 milyarın üzerinde insan yaşıyor. Hatta Afrika bölgesinde halen yeni yeni kabileler dahi bulabiliyor. Dünya tarihinde ise ne kadar insanın hayatını kaybettiğini tam olarak bilmiyoruz. Kısacası insan oğlu aslında bir hiç'ten ibarettir. İşte HİÇ-İM kitabı sayesinde, hem dünyanızı ve hemde ahiretinizi nasıl değerli kılacağınızı öğrenmiş olacaksınız. Böylelikle HİÇ-İM demenin ve hiç olmanın önemini ortaya çıkacak ve dünyanızı buna göre yaşama şansına sahip olacaksınız.

İslam Doğru Tanıyın

Müslüman olarak doğan ve etrafında Müslümanların olduğu insanlar için, İslami değerler hiç kuşkusuz içine işlemiştir. Farklı bir bakış açısı ile İslami yorumlamak istiyorsanız eğer, bunun için İslama sonradan geçmiş insanları dinlemek gerekiyor. Mekke'ye Giden Yol kitabı sayesinde bunu öğrenebileceksiniz. Üstelik Yahudi olarak hayatına başlayan Muhammed Esed, İslami topraklarda yaşayarak, zaman içerisinde İslamiyetin ne kadar önemli olduğunu görüyor ve 30 yıllık sürecini kaleme alarak Mekke'ye Giden Yol kitabını bizlere sunuyor. Kitabı okuyarak, kesinlikle farklı bir bakış açısı kazanabilirsiniz.

Ucuza Kitap Almak İçin BMK

Sizlerde en ucuz fiyatlara kitaplar almanın fırsatlarını sonuna kadar değerlendirebilirsiniz. Bugün en uygun fiyatlar ile BKM Kitap sayesinde, istediğiniz gibi kitaplar satın alabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir