• DOLAR 32.537
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2436.59
  • ...

EKONOMİ SERVİSİ

Dünya Odalar Yarışması’nda Marka Şehir Projesi ile 2005 yılında Güney Afrika’da birincilik ödülü alan Gaziantep Sanayi Odası, Dünya Odalar Federasyonu (ICC World Chambers Federation) tarafından düzenlenen 11. Dünya Odalar Yarışması’nda da eğitim kategorisinde finale kalma başarısı gösterdi.

Gaziantep’in geçmişten gelen donanım ve tecrübesine dikkati çeken GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Gaziantep Sanayi Odamız bundan önce de Gaziantep ve ülkemize Dünya Odalar Yarışması’nda birincilik ödülü alarak büyük bir mutluluk yaşatmıştı. Bugün de Gaziantep Sanayi Odamız eğitim kategorisinde, Gaziantep Ticaret Odası ise en sıra dışı proje kategorisinde hazırlamış oldukları projelerle Türkiye’de finale kalan dört oda arasında yer aldılar. Ülkemizden finale kalan dört odadan ikisinin Gaziantepli olması şehrimizin birikimini, altyapısını, gücünü ve dinamizmini göstermesi açısından çok önemlidir. Burada finale kalan aslında Gaziantep olmuştur. Kazanan da Gaziantep olacaktır” diye konuştu.

Ünverdi, “Haziran ayında Brezilya’da düzenlenecek ödül töreninden de hazırlamış olduğumuz eğitim projemizle inşallah Gaziantep’e birincilik ödülüyle dönmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.