• DOLAR 32.572
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2438.004
  • ...
Hamas: Saldırılar devam ederse çok daha kapsamlı cevap veririz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Filistin halkına yönelik cinayetlerinin devamının ve anlaşmaya uymakta ayak sürüyerek ablukayı kaldırmamasının sonuçlarından tamamen işgal rejiminin sorumlu olduğunu belirtti.

Hamas sözcülerinden Fevzi Berhum, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ortak Operasyon Odası’nın işgal rejimine cinayetlerini tekrarlama ve Filistin halkının kanını dökmeye devam etme izni vermeyeceği mesajı verdiğini söyledi.

Berhum, terör çetesinin saldırılarının devam etmesi durumunda çok daha kapsamlı cevap vereceklerini, işgal rejiminin bu mesajı çok iyi anlaması gerektiğini ifade etti.

İşgal güçlerinin Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerine katılanları hedef aldığını ve gerçek mermilerle ateş açarak şehit ettiğini kaydeden Burhum, işgal ordusunun Filistin direnişine ait alanları bombaladığını hatırlattı.

Filistin Direniş Grupları Ortak Operasyon Odası, işgalci düşmanın tutumunu ve sergilediği tavrı yakından izlediğini, gereğini yapmaması durumunda düşmanca tavrına çok daha sert ve kapsamlı bir şekilde karşılık vereceğini açıklamıştı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir