• DOLAR 32.602
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2499.363
  • ...
HÜDA PAR'a tebrik ziyaretleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetiminin başkenti Erbil'de (Hewler) yurt dışı temsilciliğini açan HÜDA PAR, ikinci günde de ziyaretçileri kabul etti.

Dün, törenle açılışı gerçekleşen HÜDA PAR Erbil Temsilciliğine akşam vaktine kadar yoğun bir şekilde süren tebrik ziyaretleri bugün de devam etti.

İkinci günde de çok sayıda siyasi parti temsilcisi, Kürdistanlı şahsiyet, HÜDA PAR Erbil Temsilciliğine ziyarette bulunarak 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Burada konukların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, parti çalışmaları hakkında misafirlere bilgi aktardı. Konuklar ise HÜDA PAR'ın Erbil'de temsilcilik açmasının hayırlar getirmesini dilediler.

HÜDA PAR'a çalışmalarında başarılar dileyen ziyaretçiler, HÜDA PAR'ın Kürdistan'da faaliyetlerini artıracak olmasının önem arz ettiğini kaydettiler.

Ziyarete gelen heyetleri; HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, Genel Sekreter Şehzade Demir, Genel İstişare Kurulu Başkanı İsa Aydın ve Erbil Temsilcisi Abdussamed Yalçın karşıladı.

HÜDA PAR Erbil Temsilciliğini ikinci günde ziyaret eden heyetler ise şöyle:

Kürdistan'ın tanınmış şahsiyetlerinden ve aynı zamanda kanaat önderi Şeyh Talib Mêrgesorî ve heyeti.

Hawpeymanî Niştîmanî (Ulusal İttifak Partisi) Siyasi Büro Üyesi Hêmin Şêxanî ve heyeti.

Türkmen Bağımsız Hareketi Genel Başkanı Kenan Şakir Üzeyiroğlu ve beraberindeki heyet.

Demokrat Türkmen Partisi Genel Başkan Yardımcıları Şêrzad Kadir, Yaşar Altıparmak ve Sami Abdulkadir. (Mehmet Fatih Akgül, Yahya Kinay-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir