• DOLAR 32.594
  • EURO 34.874
  • ALTIN 2505.159
  • ...
"Yeşeren Çınarlar" Kahramanmaraş'ı gezdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 65 yaş üstü vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla hayata geçirilen "Yeşeren Çınarlar YADES Projesi" sürüyor.  Bu kapsamda "Yeşeren Çınarlar" için daha önce birçok gezi düzenlendi.

Yaşlılar için bu kez Kahramanmaraş gezisi gerçekleştirildi. Rehberler eşliğinde Kahramanmaraş'ı gezen Yeşeren Çınarlar; Kapalı Çarşı, Ulu Cami, Maraş Kalesi ve Panoramik Maraş gezisinin ardından termal otelde konaklama imkânı buldular.

Konaklama ve ihtiyaçlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan yaşlılar, Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e desteklerinden ve verdiği önemden dolayı teşekkür ettiler.

Yeşeren Çınarlar YADES Projesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi bünyesinde kurulan proje, 65 yaş üstü vatandaşların yaşam kalitesini yükselterek onların daha sağlıklı, huzurlu ve kaliteli bir yaşam sürmelerini amaçlıyor. Bu hedef doğrultusunda ilgili vatandaşlar için kurumlar tarafından çeşitli hizmetler ve etkinlikler geliştiriliyor.  (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir