• DOLAR 32.379
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2326.113
  • ...
​Mevlid etkinliği dönüşü hayatını kaybeden Eyyüp Kılıç’a taziye ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır’da yüzbinlerin katılımıyla düzenlenen "Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğinin ardından Şanlıurfa’ya dönerken, karşıdan karşıya geçtiği sırada otomobilin çarpması sonucu hakkın rahmetine kavuşan Hacı Eyyüp Kılıç’a (60) taziye ziyaretleri sürüyor.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Vedat Turgut, Emin Güneş, Genel Merkez İstişare Kurulu Üyesi Lokman Yalçın, Şanlıurfa İl Başkanı Basri Demir ve Diyarbakır İl Başkanı Osman Aktaş ile Peygamber Sevdalıları Vakfı yetkililerinden Cemil Cahit Ünsal, Hüsamettin Bönül ve İttihad’ul Ulema yetkilileri Mehmet Şenlik, Mustafa Durgun ve Abdulküddüs Yalçın, Peygamber sevdalısı Eyyüp Kılıç’ın Şanlıurfa’daki taziyesine katıldı.

Ziyaret heyeti, Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı Sırrın Karşıyaka Mahallesi’ndeki Kaplan Taziye Evi’nde, Kılıç ve Tabak aileleri tarafından karşılandı. Heyet, burada merhumun ruhuna Fatiha okuyarak acılı aileye sabr-ı cemil tavsiyesine bulundu.

Taziye evinde ölüm ve ötesi hakkında kısa bir konuşma yapan İTTİHADUL ULEMA yetkililerinden Molla Mustafa Durgun, ölüm gelmeden önce ahiret için çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Yapılan sohbet ve okunan duaların ardından heyet, Şanlıurfa’dan ayrıldı.

Merhum hakkında edinilen bilgilere göre, Hamurkesen Mahallesi'nde ikamet eden Hacı Eyyüp Kılıç, otostop çekerek Diyarbakır’a gelir.

Düzenlenen "Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği sonrası yine otostop çekerek Şanlıurfa istikametine giden bir araca biner.

Şanlıurfa'ya 20 kilometre kala Hamurkesen Mahallesi kavşağında inerek, karşıya geçmeye çalışan Kılıç'a, Şanlıurfa istikametinden Siverek istikametine doğru giden bir otomobil çarpar. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Kılıç'a, karanlıktan dolayı fark edilmemesi üzerine başka araçlarda çarpar. Peygamber sevdalısı Kılıç, kaza yerinde hayatını kaybeder. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir