• DOLAR 32.602
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2498.367
  • ...
Hilvan Belediyesi'nde 1 Mayıs kutlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebetiyle, belediye bünyesinde çalışan işçilerle bir araya geldi. Düzenlenen programda, çeşitli birimlerde çalışan işçiler çeyrek altınla ödüllendirildi.

Belediye çay bahçesinde düzenlenen programa, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, BELEDİYE-İŞ SENDİKASI Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak, meclis üyeleri ve çalışan işçiler ile birim müdürleri katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, "Meydana gelen her eserde ve gösterilen her başarının arkasındaki asıl kahramanlar çalışan işçi kardeşlerimizdir." dedi.

Bayık, "Alın terleriyle emeği kutsal kılıp kazancını helalinden elde eden işçilerimiz, bütün bir toplumu dışa yansıtan birer aynadırlar. Bu noktada birlikte çalışıp emek verdiğimiz ve ekmeğimizi bölüştüğümüz, sevgi ve saygı çerçevesinde bir ömür tükettiğimiz tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi bayramı kutlu olsun. Çalışan, üreten ve hizmet etme noktasında tüm çalışanlarıyla Hilvan'ın en büyük ailesi olmaktan büyük onur ve gurur duyduğumuz kardeşlerimizle birlikte her zaman olduğu gibi, çalışarak üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu noktada, tüm imkânlarımızı kullanarak emek ve başarının asıl sahibi çalışanlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Daha sonra belediyenin fen işleri, temizlik işleri ile park ve bahçeler müdürlüğünde çalışıp görevini en iyi şekilde yerine getiren 3 işçi altınla ödüllendirildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir