• DOLAR 32.642
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2504.945
  • ...
İnşaat Alanında En İyisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Firma kurulumundan bu yana oldukça iyi bir sükse yapmış ve en iyiler arasında kendini göstermiştir. Yaklaşık 16 yıllık bir tecrübe ve birikim ile hizmet veren firma taş kırma eleme ve beton santrali kurulumunu yapmaktadır. Aynı zamanda bu işlemi uluslararası düzeyde de 43 ülkeye ihraç ederek yürütmektedir.

İkinci El

Firma tersiyer kırıcı ve eleme makinelerinin ikinci el piyasalarını da oluşturmuş bu konuda da sizlere hizmet vermektedir. İkinci el ürünlerde mobil veya seyyar olarak kurulumu sağlanan tüm ürünlerin stokları belirlenmektedir. Bütün malzemeleri görebilme için firma resmi sitesinden yardım alabilir makinelerin görsel alışverişlerini yapabilirsiniz.

Başarı Çözüm Servis ve Destek

Firma 1 6 yıllık deneyimi ile sizlere kırıcı aletler, beton santralleri konkasör makineler ve bunun gibi birçok makinenin küçük parçaları ile de hizmet vermektedir. Yedek parça satışını sa sağlayan firma dilediğinizde bu parçaların tamiri konusunda da yardımcı olacaktır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firma dünya çapında vermiş olduğu hizmetin kalitesi doğrultusunda sizler için en iyi seçenekleri sunmaya gayret edecektir.

En hızlı şekilde hizmet veren bu firma hakkında daha detaylı bilgi alabilmek, ürünleri ve hizmetleri konusunda fikir alışverişi yapabilmek için resmi siteleri olan fabo.com.tr adresleri üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca site üzerinden yayınlanan ürünler hakkında bilgi kutucuklarından yardım alarak detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir