• DOLAR 32.591
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2430.587
  • ...
Yeni dönem muhtarlarla ilk toplantı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yeni dönem muhtarlarla ilk toplantı yapıldı. Bitlis Valiliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, Vali Yardımcısı Tekin Erdemir, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bitlis Valisi Oktay Çağatay, yeni seçilen mahalle ve köy muhtarlarına görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Muhtarların devletin kılcal damarları olduğunu belirten Çağatay, “Yeni seçilen köy ve mahalle muhtarlarının görevlerinin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Toplantımızın amacı; varsa muhtarlarımızın taleplerini dinlemek, yapabileceklerimizi hemen yapıp diğerlerini zamana yaymak. Öncelikle 31 Mart seçimlerinin memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Nasipse 5 yıl boyunca beraber çalışacağız. Güzel hizmetler üretip, vatandaşlarımızın problemlerini gidermeye çalışacağız. Muhtarlar, devletimizin kılcal damarları gibidir. En uç noktalara kadar uzanıyor. Merkezdeki oksijeni uç noktalara taşıyan, onlardan bize bilgi getiren, vatandaşlarımızın şikâyetlerini yerinde görüp, tespit eden seçilmiş insanlardır. Tekrardan görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmasının ardında söz alan muhtarlar, köy ve mahallelerinde var olan eksikleri anlatarak, sorunlarının çözülmesini istediler. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir