• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Taciz iddiasına linç girişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde küçük bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen bir şahıs, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Kadın elbisesi giyen şahsı linçten polis kurtardı.

Olay, Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, M. D. (29) isimli şüpheli, mahallede 10 yaşındaki bir kız çocuğunu markete gitme bahanesiyle yanına çağırdı. Şüpheli, kız çocuğunu bir apartmanın zemin katında cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü.

Küçük kızın çığlıkları üzerine apartmana yönelenleri fark eden M. D. kaçmaya başladı. Taciz olayını öğrenen çevredeki vatandaşlar, kısa kovalamacanın ardından yakaladıkları şüpheliyi tekme tokat dövmeye başladı.

Haber verilmesi üzerine mahalleye gelen polis, vatandaşlar tarafından dövülen taciz şüphelisini linç edilmekten kurtardı. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, hastanede tedavi edildikten sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, şüphelinin mahalleli tarafından linç edilme anları ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir