• DOLAR 32.537
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2474.957
  • ...
Solhan YBO Türkiye ikincisi oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24-28 Nisan tarihlerinde Sinop ilinde düzenlenen Analig Voleybol kategorisinde Solhan YBO Türkiye ikincisi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol kategorisinde Bingöl ilini temsil eden Solhan YBO takımı Samsun'u 3-0, Osmaniye'yi 3-0, Tokat'ı 3-0 yenerek Türkiye Şampiyonluğu için Kayseri ile final oynama şansını yakaladı.

Bingöl temsilcisi Solhan YBO takımı zorlu Kayseri müsabakasında ilk seti rahat bir şekilde kazanarak 1 -0 önde başladı. Çekişmeli geçen setler sonucun da Kayseri müsabakayı 3-1 kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Böylelikle Gençlik ve Spor Bakanlığı 2018-19 Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol kategorisinde Solhan YBO, Kayseri voleybol takımına mağlup olarak Türkiye ikincisi oldu.

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yapılan açıklamada, "Yıldızlar kategorisinde ülke çapındaki en büyük organizasyon olma özelliği taşıyan ve içerisinde 21 branşta organizasyon yapılan Anadolu Yıldızlar Ligini çok önemsediklerini, bu bağlamda özelde Voleybol takımımızı ve diğer branşlardaki Antrenör ile sporcularımızı destekleyerek ülke sporuna katkı sunmaya devam edeceklerini, Solhan YBO öğrencilerinden oluşan Erkek Voleybol Takımımızın yakalamış olduğu bu istikrarlı başarıyı canı yürekten kutluyor, başarının mimarları olan idareci, antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyoruz." denildi. (Nihat Kanat-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir