• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Kızlarımızı aldılar, ekranlarda soydular, iffetlerinin ticaretini yapıyorlar"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman'da Birlik Vakfı tarafından "Peygamber Efendimizin (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) İstediği Bir Gençlik" konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak katılan Doktor İhsan Şenocak, kızlarımızın alınıp ekranlarda soyulduğunu ve iffetlerinin ticaretini yaptıklarını dile getirdi.

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Konferans Salonunda düzenlenen konferansa, Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Şemsettin Dursun, STK temsilcileri ve vatandaşlar yoğun bir katılım sağladı.       

Suriye Emevi Camii müezzinlerinden Hafız Şeyh Munir Abdulcevad'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferans, Doktor İhsan Şenocak'ın "Peygamber Efendimizin (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) İstediği Bir Gençlik" konulu konuşmasıyla devam etti.

Resulullah'ın etrafında yetişen örnek kadınlara vurgu yapan Şenocak, televizyonun kız ve erkek çocuklarda iffet ve ahlak bırakmadığına dikkat çekti.

Şenocak, cahiliye döneminde öldürülen kadınların cennete gittiğini, ancak günümüzde televizyon ve benzeri teknolojilerle iffeti ellerinden alınarak öldürülen kadınların hem dünya hem de ahiretinin heba edildiğini kaydetti.

Şenocak, "Eğer biz, Allah (Celle Celaluhu) Resulunun (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) yoluna dönersek Peygamberin (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şeriatına ve nizamına sahabeyi kiram gibi ittiba edersek göreceksiniz ki marksist, sosyalist, kemalist gibi topluluklara kanan anneler, 8-10 yaşlarındaki yavrularını alacaklar camiye, medreseye, imam hatibe veya Kur'an kursuna götürecekler." dedi.

Kızları için ağlayan ve gözyaşı döken annelerin neden çocuklarını kaybettiklerini anlatan Şenocak, "Anneler evinde kızı için ağlar, gözyaşı döker; neden kızı Hazreti Fatıma (Radiyallahu Anha) gibi yaşamaz. Onun acısını çeken ve yaşayan binlerce anamız var. Annelerimiz evvela hastalığı görmeli ve teşhis etmeli, sonra ruh doktorunun hastaya baktığı gibi bakmalıdır. Muhammed'in  (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) baktığı gibi bakmalıdır. Yüzlerimiz, yüreklerimiz Allah’ın (celle celaluhu) Resulune (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) benzeyince işte o zaman Allah'a (celle celaluhu) ve Resulu’ne (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) düşman olanlar medyadan hep bizi taşlasalar, üzerimize gelseler, insanlar diyecekler ki; 'İşte bu İslam'ın kızı, şurada İslam'ın örtüsüyle Batman sokaklarında yürüyen kadın var ya, bu 21'nci yüzyılda Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) öğrencisi.' diyecekler. 'Onun halkasına, medresesine, Kur’an okuluna gidin hayat orda.' diyecekler." ifadelerini kullandı.       

"Televizyon kız ve erkek çocuklarda iffet ve ahlakı bırakmıyor"

Cahiliyede kızların diri diri toprağa gömüldüklerini, fakat bu çağda ise kızların diri diri televizyonlara gömüldüklerini belirten Şenocak, "Aldatılan birilerinin eğlence vasıtaları yapılan o kız çocuklarını hakkıyla İslam'ı yaşayan o kadınlar kurtaracak. 'Onları Selahaddinlerin, Ulubatlı Hasanların anneleri yapacak.' diyecekler. Efendimizin (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) özlediği bir gençlik olabilmek için O'nun öğrencileri gibi olma mecburiyetimiz var. Cahiliye döneminde kız çocukları diri diri toprağa gömülüyordu ve onlar cennete giderlerdi. Ama şimdi televizyon, erkeklerle kızları alıyor, dağa bir adaya götürüyor. Orada onların iffet ve ahlakı kalmıyor. Ümmetin kızlarına diyorlar ki, 'Siz de erkeklerle beraber dağlarda, adalarda bunlar gibi olabilirsiniz.' O kız çocuğu bir daha anne olabilir mi? Onun evi olabilir mi? Onu 30-40 yaşına kadar istismar edecekler, sonra evinin köşesinde ya ölümü bekleyecek ya da intihar edecek." şeklinde konuştu.

"Kızlarımızı aldılar, ekranlarda soydular, iffetlerinin ticaretini yapıyorlar"

Televizyonların Müslüman kızların iffetiyle ticaret yaptıklarını aktaran Şenocak, "Cahiliye döneminde öldürdükleri kızlar cehenneme değil, cennete gidiyordular. Ama şimdi kızlarımızı aldılar, ekranlarda soydular, iffetlerinin ticaretini yapıyorlar. Onların bedenlerinin üzerinden reyting kazanıyorlar. Ramazan ayında bile o yarışmaları yapan televizyon, benim ülkemde, Anadolu'da, evliya yurdunda en fazla reytingi kazanabiliyorsa o halde benim kardeşlerimi bu ümmettin kızlarını diri diri ekrana gömüyorlar. Onların hem dünyalarını hem ahiretlerini karartıyorlar. Ey Sümeyyeler ve Fatımalar, Ebu Cehiller sizin iffetinizle oynuyor. Ebu Lehebler ile Ebu Cehillerin öldürdükleri kadınlar cennete gidiyordu. Benim ülkemin Fatımalarının, Zeyneplerinin iffet ve hayâlarıyla oynuyorlar. Ey ümmetin kadınları, onların oynadıkları cehenneme gidecek. Sahabe kadınlar gibi seferber olmanın vakti gelmemiş midir?" diye konuştu.  

"Allah Resulü, evini İslam okulu ve medrese yapan sizleri ruhaniyetiyle selamlıyor"

Şenocak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yüz yıl önce İslam düşmanlarının bir sözü vardı; 'Kur'an-ı Kerim'i kapatacak kadını açacaksınız.' demişlerdi. Ama Elhamdülillah şimdi Batman'da şu salonu dolduran gençler, Selahaddin'i Eyyubi'nin manevi evlatları diyorlar ki; 'Hayır, biz bu sözü reddediyoruz. Kur'an-ı Kerim'i açıyoruz, onu okuyoruz, onu yaşıyoruz.' Kadınlarımız, kızlarımız, Aişelerimiz Sümeyye gibi olmaya Allah'a söz verdiler. Allah'ın inayetiyle bu yoldan onları ölümden başka hiçbir güç durduramadı, durduramayacak. Peygamberin (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) ruhaniyeti diridir. Allah Resulu (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) ruhaniyetiyle Batman sokaklarında, ümmetin kızlarına İslam'ı, tesettürü anlatan, evini İslam okulu ve medrese yapan sizleri Medine'den, Ravza'dan ruhaniyetiyle selamlıyor. Zeynepler, Fatımalar diyor. Nasıl ümmetimin kadınları Medine ve Mekke sokaklarını değiştirmişlerdi, sizden de rica ediyorum; Batman'ın sokaklarını değiştirir misiniz? Sümeyyeler Fatımalar olur musunuz? Ekranlar ümmetin kızlarının iffetiyle oynarken, siz, 'Durun, kalabalıklar bu cadde çıkmaz sokak.' der misiniz? Efendimiz, (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) kadınların dünyasına müdahale etti."

"Çağ İslam'ındır"

Çağın İslam'a gebe olduğunu aktaran Şenocak, son olarak şunları kaydetti:

"Gençler, sosyalizm bitti. Masal olduğunu Sovyetlerle dünyaya ilan ettiler. Müslümanlar, Sovyetleri 89'da Afgan dağlarına gömdüler. Kapitalizmin mezarını da Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) çocukları kazıyacak. Çağ, İslam'a gebedir. Peygamber (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) nasıl 8 yıl sonra Mekke'ye dönüp putları yere serdiyse doğudan batıya kadar Cava Adalarından Cebelitarık'a çağ İslam'a hazırlanıyor. Muhammed Mursiler Mısır zindanlarında, Arakan'da kamplarda İslam'ın kızları, Doğu Türkistan'da tutsak Müminler, Suriye'de, Halep'te, Bağdat'ta, mazlum âlemi İslam'ın coğrafyasında kadınlar, delikanlılar ve kız çocukları yeni bir çağa, dünyayı yeni bir asra hazırlıyorlar. Geceden sonra sabahı getiren Allah'a yemin olsun ki yüz yıl sonra kapitalizm bir krizden diğerine savruluyor. Nizam, Allah'ın nizamıdır. Yol İslam'ındır. Çağ İslam'ındır. Allah'ın inayetiyle İslam'ın dönüşüne hiçbir güç engel olamayacak." (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir