• DOLAR 32.381
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2325.29
  • ...
LGBT'li sapkınlar çocuklara göz dikti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Küresel şeytani güçler tarafından semirtilen eşcinsel ahlaksızlık, LGBT'li sapkınlar eliyle toplumun bir arada olma, çocuk sahibi olarak neslin devamını sağlama, millet olarak yeryüzünde kalma ve devamlılığını sürdürmeyi tehdit ediyor.

LGBT'li sapkınlar, ahlaki değerler başta olmak üzere insanları ifsat etmeye yönelik projeleri yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Hayvani nefsin emri altına giren bu sapkınlar, yabancı örgütlerin kışkırtmasıyla provokatif faaliyetlere imza atıyor.

Müslüman halkın manevi değerlerini hiçe sayarak ahlaksızlığı sıradanlaştırmaya çalışan LGBT'li sapkınlar, tedavisi mümkün bir hastalık olan eşcinselliği, çocuklar arasında yaygınlaştırmak için iğrenç teşviklerde bulunuyor.

Son zamanlarda çıkardıkları yayınlarla çocukları eşcinselliğe meyilli olan aileleri etkisi altına almaya çalışan LGBT'li sapkınlar, aile bireylerini büyük bir çıkmaza sürüklüyor.

Psikolojik kökenli sosyolojik bir rahatsızlık olan eşcinselliğin, çocukluk yıllarında yaşanan travmalar, anne baba çocuk üçgenindeki dengesizlikler sonucu oluşabildiğine dikkat çeken uzmanlar, bu tür hastalığa sahip birçok kişinin belli tedavi sürecinden geçerek sağlıklı bir kişiliğe dönüştüğüne vurgu yapıyor.

Ancak bu sapkınlığın yaygınlaşmasını isteyen LGBT eksenli örgütler, tedavi olanaklarını görmezden gelerek karanlık odaklara hizmet ediyor.

LGBT'li sapkınların çocukları hedef alan projelerine tepki gösteren STK temsilcileri ve uzmanlar, yetkililere ve ailelere çağrıda bulunarak önlem alınmaya davet etti.

Ali Yalçın: Kesinlikle planlı ve amaçlı

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu sapkınların ifsat projelerinin "çocuklar, aile ve yakınları içinmiş" gösterildiğine dikkat çekerek, "Rezilliği nasıl sunuyorlar bakar mısınız? Ne masumane ne de tesadüfi  bu alanda yapılan mühendislik ve ifsat çalışmaları. Bu konuları kimler çalışıyor ve kimler fonluyorsa mutlaka ama mutlaka mercek tutulmalı. Bu kesinlikle planlı ve amaçlı." ifadelerini kullandı.

Prof Dr. Sofuoğlu: Gözleriniz önünde tarlanız nasıl sürülüyor görün

Prof Dr. Ebubekir Sofuoğlu ise şu ifadelerle çocukların gerçekte kimler tarafından istismar edildiğine vurgu yaptı:

Lezbiyen, trans, biseksüel, gay, akışkan cinsiyet vs diye çocuklarımızı, or..pu, fa..şe, sür..k diye kadınlarımızı yönlendirin, cinselliği her yerde gözlerimizin içine sokun, yetiştirdiğiniz sapıklar bedelini 5 yaşındaki yavrulara ödetsin Sonra sapık nerde deyin? Nerde acaba? 'Sevişirim evlenmem', 'Pornoma dokunma', 'Elletirim, bağ benim belletirim', 'Namus mu, kirletmeden duramam', 'İb.. dönme el ele', 'Velev ki ib..yiz', 'Lut kavminin çocuklarıyız' gibi türlü rezil cümleleri söyleyin ama Müslümanla alay edin Sapıklıkların faturasını da 5 yaşındaki yavrularımız ödesin.

Tam, 'kurtla yiyip, çobanla ağlaşma sinsiliği…' Cinselliğin C'sinden haberi olmayan yavruları Çocuk LGBTİ diye iğrenç sapkınlığa teşvik et, 5 yaşında onları sapıkların önüne sür, sonra 'çocuk istismarına hayır!' diye milleti sokağa dök. Gözleriniz önünde tarlanız nasıl sürülüyor görün." (Fırat Arslan- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir