• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.584
  • ...
Batman’da Mevlid etkinliğine destek verenlere hediye verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü yetkilileri, 14 Nisan Pazar günü “Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed” temasıyla gerçekleştirilen “Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama” etkinliğine maddi-manevi destek vererek halkı ücretsiz olarak taşıyan araç ve firma sahiplerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Halkı Mevlid alanına taşıyan firma sahiplerine beraberindeki heyetle ziyaret eden Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Temsilcilerinden Halil Gergin, vakıf tarafından hazırlanan duvar saati hediye etti.

Gergin, “Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak düzenlediğimiz etkinliğe her sene olduğu gibi bu sene de Peygamber Sevdalısı halkımızı hiçbir karşılık beklemeden, sırf Allah rızasını gözeterek etkinlik alanına getiren okul servisi firma sahiplerine teşekkür ediyorum. Peygamber Efendimiz, hepimizin Peygamberidir. Bundan dolayı kardeşlerimizin yaptığı hizmetlerinden dolayı kendilerine ve katkı gösteren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.  

Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren firma sahipleri, etkinliklerin daimi olması dileğinde bulunarak, bu tür hayırlı işlerde her zaman ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir