• DOLAR 32.593
  • EURO 34.876
  • ALTIN 2501.442
  • ...
Polis yakaladığı şüpheli tarafından bıçaklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesinde “dur” ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonunda yakalanan 3 şüpheliden biri, gözaltına alındığı esnada bıçakla saldırdığı bir polisi yaraladı. Şüpheliler gözaltına alınırken, yaralanan polis ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün gece saatlerinde Şehitkamil ilçesi Eyüpsultan Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, mahallede uygulama yapan polis durumundan şüphelendiği 27 RU 829 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan otomobilde bulunan kişiler polise ateş açtı. Polisin de karşılık vermesi sonucu otomobilin lastikleri patladı. Bir süre otomobille ara sokaklardan kaçmaya çalışan şüpheliler, daha sonra otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya çalıştı.

Kovalamaca sonucu yakalanan ve bu sırada yaşanan arbedede şüphelilerden biri, bir polise bıçağıyla saldırdı. Polisi yaralayan şüpheli, daha sonra etkisiz hale getirildi. Takip sonucu kaçan diğer 2 şüpheli de yakalandı.

Gözaltına alınan 3 şüpheli ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaralı polis olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan polisin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, otomobilde yapılan aramalarda ise bir miktar uyuşturucu bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir