• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
Küçükçekmece'deki çocuk istismarcısı yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece ilçesine yaşanan çocuk istismarı olayının failinin yakalanmasına ilişkin açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Küçükçekmece ilçemizde 22 Nisan 2019 tarihinde meydana gelen küçük yaştaki çocuğun istismarı olayını bir kez daha nefretle kınıyor,  yavrumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." denildi.

İstismara uğrayan çocuğun, bu çirkin olaydan olumsuz etkilenmemesi ve normal hayatına kavuşması için doktorların, çocuk psikiyatristi ve psikologlar tarafından sürecin yakından takip edildiği ve mümkün olan en kısa sürede tedavisi tamamlanarak taburcu edildiği belirtilen açıklamada, "Bu olayın kısa zamanda aydınlatılması ve failin adalete teslim edilmesi için Asayiş, Çocuk Şube, Terörle Mücadele, Siber Suçlar, İstihbarat, Güvenlik, Çevik Kuvvet ve diğer birimlerimizden sadece bu olay için özel ekipler oluşturulmuş ve titizlikle devam eden yoğun çalışmalar sonucu fail yakalanmıştır. Olayın adli soruşturması devam etmektedir." denildi.

Olayın aydınlatılmasında gayret gösteren herkese teşekkür edilen açıklamada, "İlimizde yaşanan vicdanları sızlatan bu insanlık dışı ve asla kabul edilemez olayların bir daha tekrarlanmaması için toplumsal birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir