• DOLAR 32.368
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.19
  • ...
HÜDA PAR İstanbul istişare toplantısını gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

 

Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Teşkilat Başkanı Vedat Turgut, İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ve tüm il teşkilatı katıldı.

Toplantıda, birim başkanları kendi alanlarında gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Açılış konuşmasını yapan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, daha önce 4 kez toplantı gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, 2019 yılında gerçekleştirilen ilk toplantıyla birlikte ilk defa genişletilmiş şekilde istişare toplantısı yaptıklarını ifade etti.

Toplantıda bir konuşma yapan HÜDA PAR Teşkilat Başkanı Vedat Turgut, İstanbul'da teşkilatın kurulmadığı ilçelerde de yakın zamanda teşkilat kurulması gerektiğine dikkat çekti.

"HÜDA PAR'ın misyon ve gayesi henüz halk tarafından anlaşılmamıştır"

Turgut, "Bu milletin HÜDA PAR'a ihtiyacı var.  Özellikle son dönemde siyasetin içerisinde bulunduğu duruma bakıldığında HÜDA PAR'a olan ihtiyaç güneş gibi aşikârdır. Partimiz seçim süreçlerinde sizin sayenizde Türkiye'de duyuldu ama HÜDA PAR'ın misyon ve gayesi henüz halk tarafından anlaşılmamıştır." dedi.

Partilerine yönelik bir basın ambargosunun olduğuna işaret eden Turgut, teşkilat üyelerinin gayretiyle gayelerinin halka ulaşacağını söyledi.

Turgut, "Bu çalışma İstanbul ile başlayacak. Zira İstanbul sadece bir il olarak görülmemelidir. İstanbul Türkiye'de tabiri caizse lokomotif konumdadır. Son seçimlerde de bu görüldü. İstanbul'daki siyasi faaliyetler sadece Türkiye'yi değil belki İslam coğrafyasıyla beraber dünyayı etkilemektedir. HÜDA PAR olarak İstanbul'da güçlü olmak durumundayız." diye konuştu. (Nizamettin Aşkın-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir