• DOLAR 32.373
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2325.488
  • ...
Nişan Merasimlerinin Vazgeçilmezi: Çikolatalı Nişan Tepsisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gelin adaylarının evlilik hayatına attıkları ilk adım olarak adlandırılır nişan törenleri. Bu yüzden oldukça özel ve önemlidir. Bu günde hazırlanan ikramlıkların başında da kuşkusuz çikolatalar gelir. Çiftlerin ve gelen misafirlerin ağzının tadı hiç bozulması böyle çikolata gibi hep tatlı geçsin diye nişan ve söz çikolatası ikram edilir. Ayrıca bu çikolataların özenli, güzel, kaliteli ve size özel olması da sizlerin zevk ve tercihlerine bağlıdır. Bunun için binlerce çikolata firması arasından melodi çikolatayı tercih edebilirsiniz. Firma oldukça kaliteli ve alanında iddialı bir vizyon ile sizlere nişan merasimlerinde çikolataları ile eşlik etmekten onur duyacaklardır.

En Kaliteli ve En Özel Çikolataları

Firmanın satışa sunmuş olduğu çikolatalarda kesinlikle katkı maddesi bulunmadığını belirtiyorlar. Ürünlerinin sonuna kadar arkasında olduklarını ve kaliteli olarak güvenli bir alışveriş yapmanız için tüm imkanları sizlere sunuyorlar. Ayrıca çikolatalarda bulunan çeşitlik katan kuru yemişler de taze ve zamanın ürünleri olduğuna dikkat çekiyorlar. Genelde fındıklı ve fıstıklı tercih edilen çikolatalarda ürünlerin hepsi taze ve hasadın ürünleri olduğunu belirtiyorlar. Sizlerde kendi zevk ve tercihlerinize göre dilediğiniz aroma da çikolataları sipariş verebilirsiniz.

İster Tepsili İster Tek Tek İster Kutulu

Firma nişan çikolataların sunumu aşamasında da sizlere kolaylıklar sağlamaktadır. Müşterilerin en çok tercih etmiş oldukları ürün ise çikolatalı nişan tepsisi olmaktadır. Firma tepsili çikolatalarda oldukça şık ve göze hitap eden bir konsept ile sizlere hizmet vermektedir. Sadece çikolataların lezzeti veya güzelliği değil tepsinin şatafatlı bir organizasyon ile hazırlanması da sizleri tatmin edecekti. Çikolataların sayısı genelde sabit olmak ile birlikte sizler daha fazla koyulmasını da tercih edebilirsiniz.

Firmanın sunum yapmış olduğu tepsiler gümüş ve gold olabilmektedir. Tepsilerde günlük hayatta kullanıma oldukça uygun ve kaliteli malzemelerden tercih edilmiştir. Bütün çikolata tepsileri özel olarak hazırlanmış olan konseptler ücretsiz kargo imkanı ile sizlere gönderilmektedir. Tüm bu fırsatlardan yararlanmak ve tüm ürünlere göz atarak sizlere en uygun olanı tercih edep sipariş verebilmek için mutlaka firmanın resmi sitesini ziyaret etmelisiniz. Bunun yanında çikolataları sizlerde tek tek tercih edip kendi tarzınızı kendiniz oluşturabilirsiniz. Bu şekilde bir sunum hazırlamak isteyenler için de özel olarak tek tek küçük ebatlı çikolatalar üretilmiştir.

Drajede Tercih Edebilirsiniz

Nişan tepsilerinde firma sadece ham çikolata değil draje şekerlerle de sizlere sunum yapma imkanı sağlamaktadır. Draje şekerlerde oldukça fazla olmasından dolayı sizlere çeşitli renklerde sunulmuştur. Bunun yanında drajeler için özel bir süsleme veya konsept hazırlanmamış sizlerin zevkine bırakılmıştır. Firma draje şekerleri paketleme için 150 gram civarında bir şeffaf poşet içerisinde satışını tercih etmiştir. Tüm paketlerin gramaj değerleri bu şekildedir. Sizler dilediğiniz kadar şekeri alarak kendiniz bir konsept hazırlayabilir ve bu şekilde bir farklılık oluşturabilirsiniz. Firma bu drajelerin kaplanmasında da gümüş ve altın renk seçeneklerinden yana tercih kullanmıştır.

Kolay Sipariş ve Hızlı Teslimat

Firma Online olarak da müşterilerine hizmet sağlıyor. Online sipariş verebilmek için firmanın resmi internet sitesi olan https://www.melodicikolata.com/ adresini kullanmanız yeterli olacaktır. Ayrıca kargo aşamasında oluşabilecek zararlara veya çikolataların bozulma risklerine karşı tüm ürünler kalite altında sizlere gönderilmektedir. Ayrıca firma İstanbul'da bulunan müşterilerinin siparişlerine gün içerisinde karşılık vermekte ve hemen teslimat gerçekleştiriyor. Diğer şehirlerden gelen siparişlere ise 1 ile 3 iş günü içerisinde kargo teslimatı garantisi sağlıyorlar. Sizlerde bu imkanlardan yararlanma ve daha geniş bilgi almak için lütfen ziyaret edin.

Bu haberler de ilginizi çekebilir