• DOLAR 32.379
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2325.423
  • ...
Umut Kervanı'ndan muhtaç aileler yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin merkez Artuklu ilçesindeki fakir ve muhtaçlara çeşitli yardımlarda bulunan Umut Kervanı, binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımda bulunuyor.

Muhtaç aileler ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Mardin Umut Kervanı, Özel Mardin Park Hastanesinin karşısında yetim ve muhtaç aileler yararına kermes açtı.

Halkın büyük ilgi gösterdiği ve 3 Mayıs'a kadar sürecek kermeste gıdadan zücaciyeye, giyimden kitaplara ve hediyelik eşyalarına kadar birçok ürün bulunuyor.

Fakir ve muhtaç aileler yararına düzenlenen kermese Mardin halkının destek vermesini isteyen Umut Kervanı Üyesi ve kermes yetkilisi Mehmet Veske, halkın kermese teveccühünün yüksek olduğunu gördüklerini ve bundan memnuniyet duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Kermeste sunduğumuz yemek ve tatlı çeşitlerimiz gayet güzeldir. Bu yönde Mardin halkının kermesimize yardımda bulunmasını bekliyoruz. Şu an beklentilerimizin çok üzerinde bir katılım mevcuttur. Nasip olursa burada elde ettiğimiz gelirleri muhtaç ve yetim ailelere ulaştıracağız. Bu vesileyle halkımızın bu gibi kermeslere elinden geldiğince ilgi göstermesini istiyor ve Mardin halkını da kermesimize davet ediyoruz.”

Kermesin yetim ve muhtaç aileler yararına açıldığını ve Ramazan’a hazırlık amacıyla açıldığını kaydeden Veske, “Mardin Umut Kervanı olarak Dost-Der bünyesinde açtığımız kermes 3 Mayıs’a kadar açık kalacak. Mahalli yemeklerimiz, özellikle vatandaşlar bu yemeklere rağbet ediyorlar. Hayırseverden buraya yemek getirerek ve buradan bir şeyler alarak yardımlarda bulunmasını istiyoruz. Ramazan ve bayram yaklaşıyor. Kermes vesilesi ile onların ihtiyaçlarını karşılayacağız inşallah bunun için halkımızın da yardımını ve katkılarını bekliyoruz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir