• DOLAR 32.482
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2475.713
  • ...

EKONOMİ SERVİSİ

HAK-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan,  Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği İcra Kurulu Toplantısı’na katıldı.

HAK-İŞ Genel Merkezi’nde düzenlenen toplantıya ayrıca, HAK-İŞ Filistin ve Kudüs Sendikalar Dayanışma Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, HAK-İŞ Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti, Öz İletişim-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği Genel Sekreteri Abdlla Oberdat, Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği Müdürü Enes Shaien, Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği Sekreteri Othman Hussein, Moritanya Çalışanları Ulusal Konfederasyonu (CNTM)’den Mohamedou Rabani, Filistin Gazze İşçi Sendikalar Birliği’nden Rezik Magdy Khalaf, Ürdün, Fas Ulusal İşçi Sendikaları Konfederasyonu yetkilileri ve uzmanlar katıldı.

Toplantıda Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği’nin İstanbul’da gerçekleştireceği üçüncü konferans programı, ILO Cenevre Konferansı’nda yapılması düşünülen programlar, Filistin halkının ve sendikalarının kararlılığını destekleme mekanizmalarının harekete geçirilmesi ve birlik üyelerinin önerdiği tavsiyeler ve diğer faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Hak-İş Başkanı Arslan, İstanbul’da yapılması planlanan “Kudüs İçin Hep Beraber” temalı Uluslararası Kudüs ve Filistin ile Dayanışma İçin Sendikalar ve Kurumlar Konferansı hakkında ayrıntılı değerlendirmelerin yapıldığı hayırlı ve başarılı bir toplantı gerçekleştirildiğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.