• DOLAR 32.572
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2492.444
  • ...
"Beraat Kandili İslam ümmetinin vahdetine vesile olsun"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mübarek on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olarak kabul edilen Beraat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Beraat Kandili’nde yapılan dua ve iyiliklerin öneminin büyük olduğunu belirtti.

Günahlardan arınma ve aklanma anlamına gelen bu mübarek gecenin İslam ümmetinin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını dileyen Tahmazoğlu, “Beraat Kandili mübarek Ramazan ayını müjdeleyen bir gündür. Mübarek gün ve geceler günahlardan ve olumsuzluklardan kurtuluş için bir vesile olarak görülmelidir. Beraat Kandili, Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi yüce Allah'a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna gecelerden birisidir. Beraat Kandili’nde yapılan dua ve iyiliklerin önemi büyüktür. Böyle mübarek gecelerin manevi havası içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşmalı, dargınlık ve kırgınlıklara son verip nefretin yerine sevgiyi kucaklayarak kırık kalpleri onarmalıyız. Bu mübarek gecelerde kendimize ve tüm insanlığa dua edelim.”dedi.

Tahmazoğlu, “Bu vesile ile Beraaat Kandili’nizi kutluyor. Memleketimize, İslam alemine huzur getirmesini, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir