• DOLAR 32.372
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2325.31
  • ...
Ağrı'da "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Ağrı'da Pazar günü saat 13.30'da Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine tüm Ağrı halkı davet edildi.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı Ağrı Koordinatörü Arif Yılmaz, etkinliklerinin bu seneki temasının "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" olacağını hatırlattı.

Bugün Hazreti Peygamberi tanımaya, özellikle O'nun ahlak ve adalet yönünü bilmeye her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunun altını çizen Yılmaz, "Haftalar önceden hazırlıkları yapılan, kitaplarla, asılan afiş ve brandalar, billboardlar ve raketlerle, anons araçlarıyla daveti yapılan mevlit etkinliğinin bu sene de çok coşkulu geçeceğine inanıyoruz. Program için hummalı bir çalışma başlattık. Etkinlik için, 100. Yıl Mahallesi Köprübaşı ve Arap Durağında, Alpaslan Mahallesi Kantar bölgesi ve Fatih Mahallesi Mezarlık başında olmak üzere 4 ayrı noktadan servislerimiz halkımızı etkinliğe ücretsiz taşıyacaklar. Ağrı'da hemen hemen bütün evlere gidip, Özkan Yaman'ın kaleminden çıkan 40 Hadis kitabını dağıttık, dağıtıyoruz, 15 bin adet davetiye bastırarak etkinliğimize davette bulunduk. Bin adet büyük afiş her cadde ve sokağa astık, 20 adet billboarda etkinliğin duyurusunu yapan afişler astık ve Ağrı'nın işlek 5 noktasına pankart asarak halkımızı etkinliğimize davet ettik. İnşallah 21 Nisan Pazar günü tüm halkımızı Belediye Binası karşısındaki Kapalı Spor Salonunda düzenleyeceğimiz etkinliğimize bekliyoruz." dedi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir