• DOLAR 32.564
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2426.092
  • ...
İnstagram bazı İran komutanlarının hesaplarını kapattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İnstagram, İranlı bazı üst düzey komutanların resmi hesaplarını kapattı. İnstagram'ın bu kararı ABD'nin Devrim Muhafızları Ordusu'nu terör örgütü listesine almasından dolayı aldığı belirtiliyor. Ancak İnstagram'dan bu konu hakkında her hangi bir açıklama yapılmadı.

Hesapları kapatılan İranlı komutanlar…

Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri (214 bin takipçi), Devrim Muhafızları Ordusu (329 bin takipçi), Kasım Süleymani'n üç hesabı (104 bin, 235 bin ve 888 bin takipçi), Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Muhammed Ali Caferi (374 bin takipçi), Devrim Muhafızları Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı Muhammed Pakpur, ordu komutanı yardımcısı Hüseyin Selami, Devrim Muhafızları Eski Komutanı Muhammed Bakır Kalibaf (228 bin takipçi), eski Radyo ve Televizyon Kurumu Başkanı İzzetullah Zergami, Hacı Said Kasımi (140 bin takipçi) ve Silahlı Kuvvetler İnsan Kaynakları İdare Başkanı Musa Kemali (24 bin 9 bin takipçi).

Musa Kemali İnstagram'ın bu tavrına karşılık şöyle konuştu: "İnstagram ve Telegram'ın siyonistlerin hizmetinde olduğu belli oldu. Bu mücadelenin bir çeşididir. İnşallah bu savaşa, küresel zorbalık ve siyonizmin yok oluşuna ve Mescid-i Aksa'da cuma namazı kılana kadar devam edeceğiz. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir