• DOLAR 32.376
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2325.65
  • ...
israil Saldırılarında Şehid Sayısı 167`ye Yükseldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal ordusunun Gazze Şeridi`ne düzenlediği ve sekiz gün süren saldırılar sırasında yaralanan Filistinli bir gencin bu sabah (26 Kasım Pazartesi) hayatını kaybettiği bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi`nin Filistinli hastane kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Ahmed Ali El-Meşheravi isimli genç, işgal ordusunun Gazze Şeridi`ne düzenlediği son saldırılar sırasında aldığı ağır yaraların etkisiyle şehit oldu.

Ahmed El-Meşheravi`nin şehit olmasıyla, Gazze Şeridi`ne düzenlediği ve sekiz gün süren saldırılar boyunca şehit sayısı 167`ye yükseldi. Saldırılar sırasında yüzlerce Filistinli de yaralandı.

Siyonist işgal ordusuna ait savaş uçaklarının 14 Kasım Çarşamba günü Gazze Şeridi`ne düzenlediği hava saldırısında İslami Direniş Hareketi (Hamas)`ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları`nın önde gelen komutanlarından Ahmed El-Ca`beri şehit olmuştu.

İşgal güçlerinin daha sonra sekiz gün sürdürdüğü yoğun saldırılara Filistin direniş grupları füzelerle karşılık verince işgal yönetimi ateşkes talep etmek zorunda kaldı.

Filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir