• DOLAR 32.566
  • EURO 34.69
  • ALTIN 2411.289
  • ...
Taşınabilir projektör geliştirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TEKNOLOJİ SERVİSİ

İTO Gazetesi’nin haberine göre; Çinli şirket Xgimi, MoGo isimli taşınabilir projektör geliştirdi. Projektör, muadillerinde olmayan pek çok özellik barındırıyor. 1080p çözünürlüğünde görüntü kalitesine sahip Android işlemcili projektörün Harmon Kardon hoparlörleri mevcut. Projektörü geliştiren ekipten Apoll Zhong, “MoGo çantanıza kolayca sığacak ve hafif” diyor.

OYUN OYNANABİLİYOR

Cihazdaki chromecast bağlantısı sayesinde oyunları kolayca duvara ya da perdeye yansıtabiliyorsunuz. Android ya da iOS ile çalışan herhangi bir cihazdan canlı görüntü aktarımı yapmaya imkanı mevcut. Ayrıca projektörün Google Asistanı da var. Bu özelliği bir Google Asistan kumandası ile taçlandırılmış. 146 x 105.5 x 94.5 milimetre boyutlarındaki cihazın ağırlığı 0.9 kilogram.

2 GB RAM’e ve 16 GB diske sahip. Bir şarj ile pilleri iki buçuk saatlik görüntü ve beş saatlik müzik yayını yapabiliyor. Kulaklık çıkışı olan projektör ile kimseyi rahatsız etmeden film izlemek mümkün. İnternet üzerinden fonlanması planlanan ürün için 349 dolara erken siparişler alınıyor. Teslimatların ise önümüzdeki ekim ayında yapılması planlanıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir