• DOLAR 32.377
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2325.779
  • ...
Bankalarda Yardım Kuyruğu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus`ta yardıma muhtaç ailelere verilen \"Şartlı Eğitim ve Sağlık\" para yardımını almak isteyen vatandaşlar ile normal banka işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar aynı gün bankaya gelince banka içinde ve önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, nüfusun en muhtaç kesimine dahil olan ailelerin çocuklarına yapılan eğitim ve sağlık yardımlarını almak isteyen aileler, haftanın ilk günü bankaya akın edince ortaya istenmeyen görüntüler çıktı.

 

Yardıma muhtaç vatandaşların çocuklarına ayda bir olarak verilen para yardımını almak isteyen vatandaşlar ile normal banka işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar banka içerisinde ve dışında uzun kuyruklar oluşturdular. Uzun bekleyiş ile birlikte kuyrukta çıkan sıra tartışmalarına itişmeler ve kakışmalar eklenince, banka güvenlik görevlileri vatandaşları sakinleştirmek için yetersiz kaldı.

 

Yoğun izdihama tepki gösteren vatandaşlar, yardım paralarının eziyete dönüşmemesi için yetkililerden biz çözüm bulmalarını istediler. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir