• DOLAR 32.373
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2322.24
  • ...
AÖF sınavları sona erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin bahar dönemi ara sınavları 13 Nisan Cumartesi (dün) ile bugün gerçekleştirildi.

Dün yapılan birinci ve ikinci oturumun ardından bugün sınavın üçüncü ile dördüncü oturumları gerçekleştirildi. Dört oturumdan oluşan sınavların ilk oturumları saat 09.30’da, ikinci oturumları ise saat 14.00’de başladı. Sınavda her ders için 20 soru soruldu ve 30'ar dakika süre verildi. Bugün saat 14.00'de başlayan dördüncü oturumun saat 16.00'da sona ermesiyle beraber sınavlar da sona erdi.

Ayrıca, 25-26 Mayıs tarihlerinde ise Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları yapılacak.

AÖF Sınav sonuçları

AÖF sınav sonuçları 15 gün içinde açıklanmakta olup öğrencilerin adreslerine ayrıca posta ile gönderilmeyecektir. Ayrıca, sınav sonuçları https://aof.anadolu.edu.tr/anasayfa/Default.aspx web sayfası öğrenci otomasyonundan öğrenilebilir.

Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: için tıklayınız) sınav sonuçlarına erişebilirler. "T.C. Kimlik Numaranız" ile öğrenci portalına giriş gerçekleştirilebiliyor.

Adaylar sınav sonuçlarını “ https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim ” adresinden ya da “ https://ekampus.anadolu.edu.tr / ” adresi üzerinden sisteme öğrenci girişi yaparak sorgulayabilecek.

(Ahmet Uçar – İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir