• DOLAR 32.591
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2418.276
  • ...
`Füzeler Yahudi Yerleşkelerini Boşaltabilir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal ordusunun Gazze Şeridi`ne düzenlediği ve sekiz gün süren saldırılar boyunca Filistin direniş grupları da Gazze`de üretilen ve geliştirilen füzelerle Yahudi yerleşkelerini vurmayı başardı.

İşgal yönetimi direnişçilerin bu beklenmedik başarısını inkar etmeye kalkışsa da, Batı Yaka`daki görgü tanıkları füzelerden bazılarını gördüklerini, bazılarının da sesini duyduklarını, Siyonist gaspçıların Yahudi yerleşkelerinden kaçışına şahit olduklarını söyledi.

Siyonist gaspçıların sürekli saldırılarından ve toprak gaspından şikayet eden Batı Yaka sakinlerinin gaspçılardan kurtulma ümitleri son savaş ile birlikte daha çok canlandı. Filistin Özerk Yönetimi`nin izlediği politikaların kendilerini Siyonist gaspçıların vahşiliğinden kurtaramayacağına inanan Batı Yaka sakinleri ümitlerini direniş füzelerine bağladı.

Yahudi yerleşkeleri uzmanı Abdülhadi Hanteş, Batı Yaka`da kurulu yerleşkelerde yaşayan Siyonist gaspçıların er ya da geç çekip gitmek zorunda kalacaklarına işaret ederek, "Gaspçılar, yerleşkelerin Gazze Şeridi`nden füzeyle vurulmasını beklemiyorlardı" dedi.

Son savaşta direniş füzelerinin çok daha uzun mesafelere ve farklı yerleşkelere ulaşmasıyla dengelerin alt üst olduğunu söyleyen Hanteş, önümüzdeki dönemde Siyonist işgal yönetiminin Gazze Şeridi sınırına yakın bölgelerdeki bazı yerleşkeleri boşaltabileceğini ifade etti.

 filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir