• DOLAR 32.367
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.236
  • ...
Batman Sevdasına Hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


Her sene Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen ve sadece Batmanlıların değil, çevre illerden, ilçe ve köylerden de yüzbinlerce Peygamber sevdalısının katıldığı mevlit etkinliklerinin bir yenisi yarın düzenlenecek.

Konuyla ilgili konuşan  Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, “Haftalar önceden hazırlıkları yapılan, dağıtılan güller ve kitaplarla, asılan afiş ve brandalar, billboardlar ve raketlerle,  anons araçlarıyla daveti yapılan mevlit etkinliğinin bu sene de çok coşkulu geçeceğine inanıyoruz. Etkinliğimizin bu seneki teması “Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed( S.A.V)” olacak. Hatiplerimiz Kürtçe ve Türkçe Peygamber Efendimizin ahlak ve adalet yönünü işleyecekler. Etkinliğimize katılan kardeş ve bacılarımız efendimizin bu yönünü tanıma imkânına kavuşacaklar. Bu gün Peygamberimizi tanımaya, özellikle onun ahlak ve adalet yönünü bilmeye her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.” Dedi.

HALKIMIZ TEKBİR VE SALAVATLARLA COŞACAK

 Birbirinden güzel sesli mevlithanların okuyacağı mevlid-i şerif ile halkın manevi bir iklimin atmosferini soluyacağı etkinlikte sanatçılar ve çocuk ilahi ekiplerinin İlahiler, ezgiler okuyacağını, Peygamber sevdalısı halkı tekbir ve salavatlarla coşturacaklarını söyleyen Aydın, “Etkinliğimizin olacağı Pazar günü sabah saat 11.00’dan itibaren ilimizin 20 noktasında gönüllü kardeşlerimiz araçlarıyla halkımızı etkinlik alanına taşıyacak. Peygamber sevdalılarını buluşturacak bu manevi etkinliğe başta Batman halkı olmak üzere, çevre illerde yaşayan tüm halkımızı davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir