• DOLAR 32.392
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2326.9
  • ...
"En büyük ödül Hazreti Peygamberi tanımaktır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "O’nu Oku, O’nu Yaşa" sloganıyla 17 Şubat'ta Türkiye genelinde düzenlenen Umre Ödüllü Siyer Sınavı'nda Hilvan'dan dereceye girenlere düzenlenen programla ödülleri verildi.

Ziraat Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen programla sınavda derece yapan 17 kişiye ödülleri takdim edildi.  

Şeyh İsa Tektaş Cami İmam Hatibi Mehmet Kıstak Hoca tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı İlçe Koordinatörü Mehmet Fatih Atakay, sınavda en büyük ödülün Hazreti Peygamberi tanımak olduğuna vurgu yaparak, sınavın amacı hakkında açıklamalarda bulundu.

Atakay, "Eğer biz Siyer Sınavı ile Resulullah'ı (Aleyhisselatu vesselam) bir nebzede olsa tanıyorsak ve ahlakı ile ahlaklanma imkânını elde etmiş oluyorsak ne mutlu bize. Bizim de bu sınavı gerçekleştirmemizdeki ana hedefimiz budur. Onun için diyoruz ki, O'nu okuyup O'nu yaşayalım. Ödüllerini vereceğimiz kardeşlerimiz bu ödüllerin bir sembolik olduğunu bilmeli, asıl ve en değerli ödülün Peygamber Efendimizi (Aleyhisselatu vesselam) tanımak ve O'nu kendimize örnek almak olduğunu bilmemiz lazım." diye konuştu.

Program sonunda SELAM-DER Başkanı Esat Beyazçiçek tarafından ödül kazanan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir