• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
Siyer Sınavı’nda Batman'da dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından “O’nu Oku, O’nu Yaşa” sloganıyla 17 Şubat’ta Türkiye genelinde düzenlenen Umre Ödüllü Siyer Sınavı’nda dereceye girenlere ödülleri verilmeye başladı.

Siyer Sınavı’nda başarı gösterip dereceye giren 200 Batmanlı için ödül töreni düzenlendi. Bayanlar ve erkekler için Batman İl Kültür Turizm Müdürlüğünde eş zamanlı düzenlenen ayrı törenlerde Siyer Sınavı’nın önemine vurgu yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programlar, açılış konuşması, Peygamber Sevdalıları Vakfı tanıtım filmi, ezgi ve şiir dinletileriyle devam etti.

Programa konuşmacı olarak katılan Eğitimci Emin Sütçü, Peygamber Sevdalıları Vakfı çalışmaları ve Peygamber Efendimizin hayatından kesitler sunarak bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından, sınavda dereceye giren bayan ve erkeklere ödülleri takdim edildi.

Ödül töreni sonrası konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Koordinatörlerinden Nureddin Teymur, “Peygamber Sevdalıları Vakfı 2019 yılı Siyer Sınavı’nı elhamdülillah 17 Şubat’ta gerçekleştirdi. Türkiye genelinde gerçekleştirdiğimiz sınavda dereceye girenlere çeşitli ödüllerle ödüllendirdik. Batman’da 200 kardeşimiz derece yaparak ödül kazandı. Bugün Batman Kültür Merkezinden erkekler ve bayanlara ayrı salonlarda iki ödül töreni programı yaptık. Ödül hak eden 200 kardeşimize ödüllerini takdim ettik. Kardeşlerimize bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyoruz. Rabbim Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın düzenlediği etkinliklere katılan ve katkıda bulunan herkesten razı olsun.” ifadelerini kullandı. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir