• DOLAR 32.573
  • EURO 34.982
  • ALTIN 2426.74
  • ...
Tarsus`ta Kan Bağışı Kampanyası Düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Kızılay Mersin ve Tarsus şubeleri ortaklaşa `Mucize Sensin Projesi` kapsamında 12 Aralık`ta kan bağışı için kampanya düzenleyecek. Kampanya ile ilgili bilgilendirme toplantıları başlatıldı.

 

Kızılay Mersin Şube Başkanı Nemci Erdem, Kızılay Tarsus Şube Başkanı Mustafa Talay, Kızılay Mersin Kan Merkezi Müdürü Saltuk Buğra Özcanlı, Kızılay Mersin Kan Merkezi Kan Bağışcısı Kazanım Uzmanları Yıldız Karacaoğlu ve Çiğdem Koca`dan oluşan heyet projeyi anlattılar. Tarsus Ziraat Odası`nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Tarsus Kaymakam Vekili Çamlıyayla Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Dünyamin Sönmez, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Volkan Başaran, Tarsus Sosyal Hizmetler Müdürü Veysel Gölge, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer ve davetliler katıldı.

 

Mucize Sensin Projesi`nin 12 Aralık`ta hayata geçirileceğini ifade eden Kızılay Mersin Kan Merkezi Kan Bağışcısı Kazanım Uzmanı Yıldız Karacaoğlu, \"Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır, sözünden hareket ile vatandaşlara kan bağışı alışkanlığını kazandırmak ve kan vermenin faydaları ile birlikte insana vereceği manevi huzuru iyi anlatmaya el birliği ile çalışıyoruz. İhtiyaç haricinde depolarımızda herhangi bir felakette kullanılmak üzere belirli sayıda kan ve kan ürünü bulundurmak zorundayız.\" dedi.

 

Tarsus Kaymakam Vekili Çamlıyayla Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı da yaptığı konuşmada, daha önceki görev yerlerinde ve Çamlıyayla ilçesinde düzenlenen kampanyaların tecrübesi ile konuya yabancı olamadığını ifade ederek, kampanyaya gereken önem ve desteği büyük bir memnuniyetle vereceğini söyledi. (A. Hakim Kurt, Ramazan Tekyıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir