• DOLAR 32.559
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2435.049
  • ...
Öğretmenler Diyarbakır Valisini Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Öğretmenler Günü nedeniyle Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş ve bir grup öğretmen Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak`ı makamında ziyaret ettiler.

 

Vali Toprak`a kendilerini kabul ettikleri ve eğitim camiasına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş ve beraberindeki öğretmenler, eğitime verilen desteğin sürdürülmesini istediler.

 

Vali Mustafa Toprak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 1981 yılından beri düzenlenen Öğretmenler Günü`nün tüm eğitim camiasına kutlu olmasını söyledi.Vali Toprak, Çocuklarımızı ve gençlerimizi bilime, akla, irfana uygun bir şekilde bin bir zorlukla yetiştiren öğretmenlerimizi sadece bir günde değil yılın her günü hatırlamak, bu hissiyatı içimizde taşımak ve ona göre davranış göstermek zorunda olduğumuzu belirterek, \" Bir çocuğun şekillenmesinde anne ve babanın büyük bir önemi var. Çocuklarımız eğitimi ve öğretimi ilk önce aile içerisinde alıyor. Aile, kendi değerlerini, bilgisini, görgüsünü ve bakış açısını çocuklarına yansıtmaya çalışıyor. Çocuklarıma aklın ve bilimin öncülüğünde eğitim ve öğretimi verenler ise eğitim kurumlarımızdaki öğretmenlerimizdir. Dolayısıyla okulun önemi eğitim ve öğretim camiasından kaynaklanıyor. Eğitim ve öğretimin her kademesinde hizmet veren eğitim camiasının her bir ferdinin fedakâr katkıları ile bu gayretler sonuca ulaşıyor\" dedi. (Osman İçli- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir