• DOLAR 32.591
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2505.43
  • ...
İstanbul`da Trafiği Felç Eden Kaza!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TEM Otoyolu Okmeydanı yol ayrımında iki kamyon ve bir otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Aracında sıkışan yaralı itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu çıkarıldı. Kaza sebebiyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü`ne kadar uzanan trafik sıkışıklığı oluştu.

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında TEM Otoyolu Seyrantepe mevkisinde meydana geldi. 51 HR 887 plakalı patates yüklü kamyonuyla seyretmekte olan 35 yaşındaki Ruhi Korkmaz, 34 AH 3098 plakalı mukavva yüklü Kadir Şahin`in kullandığı kamyon ile Onur Urumlu yönetimindeki 34 GU 0228 plakalı otomobilin arasından geçmeye çalıştı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Ruhi Korkmaz, kamyon ve otomobile çarpıp bariyerlere vurdu.

Kamyonun içersinde sıkışan sürücü Ruhi Korkmaz, emniyet şeridini kullanarak olay yerine ulaşabilen itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Hafif yaralı olarak kurtarılan Ruhi Korkmaz, sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle otoyolun iki şeridi kapatılınca Fatih Sultan Mehmet Köprüsü`ne kadar uzanan araç trafiği oluştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir