• DOLAR 32.598
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2509.459
  • ...
İsviçre’de yaşlı kadın vahşeti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçen Perşembe günü İsviçre Basel’de okul sonrası evine giden Kosova kökenli 7 yaşındaki çocuk yol üzerinde, adı açıklanmayan İsviçreli 75 yaşındaki bir kadın tarafından boğazından bıçaklanmak suretiyle öldürüldü.

75 Yaşındaki kadının boğazına vurduğu darbe ile yere yıkılan 7 yaşındaki çocuğu bulan öğretmeni kanı durdurmak için çabalarken bir yandan da sağlık ekiplerini haberdar ediyor.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan küçük çocuk hemen ameliyata alınmasına rağmen kurtarılamadı.

Polis tarafından ismi gizli tutulan kadın hakkında ise kimi iddialar mevcut. Olaydan sonra olay mahallinden çok uzaklaşmayan kadının, savcılığa, polise, kimi basın kurumlarına ve arkadaşlarına, küçük bir çocuğu bıçakladığını içeren mesajlar atarak bulunduğu mekânı da belirttiği söyleniyor.

Polis ise şimdiye kadar olay ile ilgili çok az bilgi paylaşmış durumda. Olayın üzerinden 5 gün geçmiş olmasına ve vahşi kadın olaydan hemen sonra polis tarafından alınmış olmasına rağmen Basel Polisi halen, kadınının bu olayı neden yaptığının anlaşılamadığını söylüyor.

İsviçre Basını ise olayı farklı nedenlere dayandırıyor. Kimileri Faşizm olarak yorumlarken, kimileri ise kadının meşhur olmak istediğini iddia ediyor.
Kadının İsviçreli maktul çocuğun ise Kosovalı olmasının da olayın aydınlatılmaması noktasında etkili olduğu iddia ediliyor.

Ayrıca yapılan açıklamada, Kosovalı masum çocuğun Kosova’nın Gjilan (Gilan) şehrinde defnedildiği de belirtildi. (Habernas)

Bu haberler de ilginizi çekebilir