• DOLAR 32.5
  • EURO 34.59
  • ALTIN 2479.096
  • ...
"Yaşlılar hayatımızın kılavuzlarıdır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı, 18-24 Mart "Yaşlılar Haftası" kapsamında, merkez Etimesgut ilçesinde bulunan İlgi Huzur Evi’ni ziyaret ederek, yaşlılara Hazreti Muhammed’in hayatını anlatan kitap hediye etti.

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Uşar’a ziyaretlerinde, İl Başkan Yardımcısı Faysal Öztürk ile Etimesgut ilçe yönetimi eşlik etti. Beraberindeki heyetle Huzur Evi’ne gelen Uşar, İlgi Huzur Evi Müdürü Oğuzhan Bayraktar tarafından karşılandı.

65 yaşlının bulunduğu huzur evindeki yaşlıları ziyaret eden Uşar yaptığı açıklamada, "Aynadan net olarak göremediklerimizi yalın bir duvara bakarak gören tecrübeleri ziyaret etmek ve böyle bir evde kendilerinin rahat ve mutlu olduklarını görmek, bizleri ziyadesiyle memnun etti. Yaşlılarımız, hayatımızın varlık sebeplerinden ve kılavuzlarımızdırlar." dedi.

"Sadece Allah'a kulluk edeceksiniz. Bir de anne babanıza iyilikte bulunacaksınız. Şayet onlardan biri ya da ikisi senin yanında yaşlanacak olurlarsa onlara ‘of’ bile deme! Onları azarlama; ikisine de güzel sözler söyle. Merhametle tevazu kanatlarını onların üzerine ger ve şöyle dua et: ‘Rabbim! Ben küçükken onlara bana nasıl şefkatle davrandıysalar şimdi sen de onlara öylece rahmetinle muamele eyle." ayetlerini ve "Küçüklerimize şefkat göstermeyen ve büyüklerimizin kadrini bilmeyen bizden değildir." hadisini hatırlatan Uşar, huzur evi yönetimine teşekkür etti.

Ziyaretlerinden ötürü HÜDA PAR heyetine teşekkürlerini ileten İlgi Huzur Evi Müdürü Oğuzhan Bayraktar ise, "Bizler gerekli tüm çabalarımızı ilgi ile gösteriyoruz. Sizlerde takdir ederseniz, dışardan farklı simalara ihtiyaç vardır. Misafirlerimize misafir olarak bu farklılığı göstererek mutluluğu yaşattığınız için onlar adına teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir