• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
"Zararlı alışkanlıkların yayılmasında devletin zafiyeti var"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Şubesi, üyelerinin katılımı ile 2019 yılı geleneksel istişare toplantısını gerçekleştirdi. Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Yeşilay üyelerinin yanı sıra Eski İl Sağlık Müdürü Mehmet Derviş ve Yeşilay gönüllüleri ile Yeşilay çalışmalarına destek veren davetliler katıldı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Şubesi Başkanı Lütfü Günlüoğlu, açılış konuşmasında; zararlı alışkanlıkların her geçen gün toplumda yayıldığını, bu hastalıkların önlenmesi konusunda gerek devletin gerekse vatandaşın zafiyetinin bulunduğunu söyledi.

Yeşilay'ın çalışmalarının takdire şayan olduğunun ancak bu işi tek başına çözemeyeceğini ifade eden Günlüoğlu, herkesin bu konuda elini taşın altına koyması gerektiğini belirti.

Toplantıda; Yeşilay Şubesi'nin çalışmaları üyeler tarafından değerlendirilerek istişare edildi. 2019 yılı hedefleri ve bağımlılıklar ile mücadelede şubenin yapması gereken farkındalık çalışmaları ve projeleri konuşuldu.

Şube çalışmaları ile ilgili olarak ayrıca anket düzenlendi, üyelere kitap ve dergiler hediye edildi. Yeni katılan üyelere rozet takıldı. Etkinlik, üyeler ile beraber aile fotoğrafının çekilmesinden sonra son buldu. (M. Salih Keskin – İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir