• DOLAR 32.583
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2421.797
  • ...
Tarsus Hatai Parkı  Pislik  İçinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus Kemal Paşa Mahallesinde bulunan Hatai Parkı yerlere atılan çöpler ve kırılarak ortalığa saçılan bira şişelerinden geçilmiyor. Tarsus Belediyesinin her parka aynı önemi vermediğini iddia eden mahalle sakinleri parklarının çöplerden temizlenmesini istedi.

 

Belediyenin parkı yaptıktan sonra adeta sahipsiz bıraktığını öne süren Recep Aydın aldı mahalle sakini \"Tabi bunda bizim de suçumuz var ama temizlik konusunda en büyük suç ise belediyeye aittir. Şöyle de belirtebilirim belediye temizlik konusunda her parka aynı önemi vermemekte, çarşı merkezinde bulunan parkları temiz tutarken kenar mahallelerde bulunan parkları ise adeta kaderine terk etmektedir.\" diye konuştu.

 

Mahalle sakinleri de, \"Kirlilik bir yana kırılarak ortalığa atılan içki şişeleri akşamları parkların ayyaşlara mekan olduğunu göstermektedir, zaten parkımız bu derece kirli olduktan sonra bırakın parkta oturup dinlenmeyi artık parkın mahallemizde olmasını bile istemiyoruz çünkü parkımız bizden çok alem yapan ayyaşlara mekan oldu\" şeklinde konuştular. (A.Hakim Kurt- Ramazan Tekyıldız- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir