• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
Vanlı taekwondocular ana ligden 17 madalya elde ettiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarının Muş'ta yapılan Analig Taekwondo Çeyrek Final Müsabakalarına katılan; Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü taekwondo sporcuları, bayanlar kategorisinde 2 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya kazanırken, erkekler kategorisinde ise 3 altın, 2 gümüş, 2 bronz ve erkekler ile bayanlarda ise takım halinde birincilik derecesi elde ettiler.

Muş Yeni Spor Salonunda 186 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen, Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Çeyrek Final Müsabakalarına Milli Taekwondo antrenörleri Cüneyt Gülçek ve Ömer Kızılarslan’ın gözetiminde toplam 19 sporcu ile katılan, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo takımı sporcuları farklı kilo ve kategorilerde 17 madalya elde ederken erkekler ile bayanlar kategorisinde ise takım halinde ikincilik madalyası kazarak ileriki tarihlerde yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Finallerinde Van'ı temsil edecekler.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya, katılım ve başarı belgeleri, protokol üyeleri ve antrenörler tarafından verildi.

Yapılan ödül töreni sonunda konuşan Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Milli Taekwondo Antrenörü Ömer Kızılarslan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından farklı tarihler arasında farklı illerde düzenlenen, Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Çeyrek Final Müsabakalarına bizlerde Van adına 19 sporcumuz ile katılarak zorlu ve çekişmeli müsabakalar sonunda ilimize farklı kategorilerde birçok madalya kazandırdık. Katıldığımız müsabakalarda başarılı sonuçlar elde ederek, ilimizi ileriki zamanlarda yapılacak olan Analig Taekwondo Yarı Finallerinde de en güzel ve en başarılı şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Taekwondo Çeyrek Final Müsabakalarına Milli Taekwondo Antrenörümüz Cüneyt Gülçek ve 19 sporcumuz ile katıldık. Sporcularımız bayanlar kategorisinde 10 erkekler kategorisinde ise 7 madalya erkekler ile bayanlarda ise takım halinde ikincilik madalyası kazandırmanın mutluluğunu bizlere yaşattılar. Kazandıkları bu başarılarından dolayı bütün taekwondocu sporcularımızı birkez daha yürekten kutluyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir