• DOLAR 32.586
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2415.317
  • ...
Dernek ve Federasyon Başkanları Diyarbakır Valisini Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır Federasyon Başkanı Yusuf Tuncil başkanlığında Trabzon, Erzurum, Giresun, Amasya, Van illerinden gelen dernek ve federasyon başkanları Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak`ın kendilerini makamında kabulünden duydukları memnuniyeti dile getirerek, ``Bu tarz ziyaretler ile ülkemizin bir bütün olduğunu ve kardeşlik duygularını yerinde vurgulamak istediklerini ifade ettiler. Bu ziyaret kapsamında Diyarbakır`da kalacaklarını ve hemşeri derneklerinin selamlarını Kadim Diyarbakır`ın güzel insanlarına getirdiklerini\" söylediler.

 

Vali Mustafa Toprak ise bu gibi ziyaretler ile ülkenin doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle bir ve beraber olduğunu ifade ederek, ``Türkiye`nin değişik illerinden gelen dernek ve federasyon başkanlarını Valilik makamında misafir etmekten duyduğu memnuniyeti`` ifade etti.

 

Bu gibi ziyaretlerin karşılıklı gerçekleşmesinden memnun olduğunu belirten Vali, ``Aslında önemli olanın sevdiğimizi, sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve güzelliği hissettirmek olması gerektiğini,eğer biz içimizdeki bu sevgiyi, kardeşliği ve insaniyeti bizzat hissettirebilirsek o zaman her türlü önyargı ve yanlış anlamalar ortadan kalkar ve güzellikler dalga dalga yayılır`` dedi. (M.Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir