• DOLAR 32.5
  • EURO 34.615
  • ALTIN 2478.86
  • ...
Diyarbakır’da trafik kazası: 2’si çocuk 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Merkez Kayapınar ilçesi 15 Temmuz Şehitler Parkı karşısındaki Park Orman Altgeçit köprüsünde bir otomobilin, önündeki otomobile arkadan çarparak viyadükten altgeçide savurduğu kazada, aynı aileden olan 2’si kız çocuğu 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Park Orman Altgeçit köprüsünde meydana geldi. Kayapınar’ı Bağlar ilçesine bağlayan kavşaktan sağa dönmekte olan 34 KHJ plakalı otomobile, Seyrantepe istikametine doğru gitmekte olan diğer otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle öndeki otomobil viyadükten aşağı düştü.

15 metre yüksekliğindeki viyadükten, Park Orman Altgeçidine düşen otomobil ters yattı. Aracın hurdaya dönüştüğü trafik kazasında araç içerisinde bulunan aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Aracın içinden çıkarılan 1’si ağır 2 kız çocuğu bir vatandaş tarafından Memorial Hastanesine kaldırılırken, anne ve baba da olay yerine gelen ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı.

İç kanama geçiren 6 yaşında kız çocuğu ile 8 yaşındaki ablası hastanede tedavi altına alındı. Kazada, diğer araçtaki kadın sürücü de hafif yaralandı.

Olay yerine gelen polis, altgeçitteki yolu kısa bir süre çift taraflı trafiğe kapatırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (Ramazan Casuk-İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir