• DOLAR 32.368
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.402
  • ...
2 aydır çöken yolun yapılmasını bekleniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Cizre- İdil Çevre Yolu'nda 2 ay önce aşırı yağıştan dolayı yolun bir kısmında çökme meydana geldi. Yolun İdil'e giden şeridi, trafiğe kapatıldı. 2 aydır yolun yapılmaması sürücülerin tepkisine neden oluyor. Yetkililere seslenen sürücüler, yolun bir an önce yapılmasını istiyor.

2 aydır yolun yapılmamasının içler acısı bir durum olduğunu belirten Nurullah Şimşek "2 aya yakındır. Bu yol, selden dolayı çökmüş. Yetkililerden en kısa zamanda bu yolun yapılmasını istiyoruz. Cizre'ye yakışmayan bir durumdur. 2 aydır böyle bekletmeleri gerçekten içler acısı bir durum. Bu kayalıkların burada durması gerçekten korkutucudur. Bu kayalıklar gelen bir sel ile kayarsa, aşağıda bulunan evlerin üzerine düşerse Allah göstermesin hem can kaybı olur hem zarar verir evlere. Burası çevre yoludur, işlek bir yoldur. Temennimiz, bu yolun en kısa zamanda yapılmasıdır." dedi.

Cizre Karayolları 95. Şefliğine seslenen Mehmet Pürnek ise "Burası Cizre'mizin işlek caddelerinden Çevre Yolu'dur. Aşırı yağış ve selden dolayı bu hale geldi yolumuz. Yazıktır, günahtır; Cizre'mize yakışmıyor. Karayollarından temennimiz en kısa sürede bu yolun yapılmasıdır." ifadelerini kullandı. (Ahmet Uçar – İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir