• DOLAR 32.384
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2325.72
  • ...
"Bizim her işte önceliğimiz insan ve adalettir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, beraberindeki heyetle sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Batman Eczane Teknisyenleri Derneği'ni (Bet-Der) ziyaret etti.

Durmaz ve beraberindeki heyeti, dernek başkanı Abdullah Ekin ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Durmaz'a ziyaretten dolayı memnuniyetini bildiren ve dernek çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Ekin, Batman'da ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal sorumluluk projelerine de imza attıklarını ifade etti.

"Bizim her işte önceliğimiz insan ve adalettir"

Ziyarette siyaset anlayışlarıyla ilgili sorulan sorulara cevap veren Durmaz, şöyle konuştu:

"Siyaset anlayışımız, 'İyilik ve doğruya destek olmak, kötülük ve düşmanlığa karşı olmak' şeklindedir. Yılardır ortaya koyduğumuz pratik bunun ispatıdır. Eğer yapılacak bir iş milletimiz ve memleketimizin faydasına olacaksa destekleriz. Bizim her işte önceliğimiz insan ve adalettir, o yüzden önce insan öncelik adalet diyoruz. Adaletin hiçbir şeye feda edilmeyeceğini sıklıkla dile getirmekle birlikte, insanı ve adaleti merkeze almayan hiçbir siyasi anlayışın başarı şansının olmadığını vurguluyoruz. İnsanı öncelememiz ve adaleti önceliğimiz haline getirmemizin nedeni budur. Bu idealler uğruna çalışmalarımız devam edecektir."

"Eczane teknisyenlerinin çalışma şartları daha iyi olmalı"

Eczane Teknisyenleri Derneği olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Abdullah Ekin ise, "Eczane çalışanları ve teknisyenlerinin çalışma şartlarını daha iyi olması gerektiğini vurguluyoruz. Dernek olarak ayrıca sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili de çalışmalar yapıyoruz. Askıda kıyafet, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını giderme ve Afrika'da su kuyusu açma gibi projelerimiz var. İnşallah bu projelerimizi hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı memnuniyet temennileriyle sona erdi. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir