• DOLAR 32.334
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2285.658
  • ...
Umut Kervanı'ndan fakir ve muhtaçlar yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaptığı hayırlı çalışmalarla fakir ve zenginlerin arasına köprü olmaya devam eden Umut Kervanı, elde edilecek gelirin yetim, muhtaç ve mağdurlara dağıtılacağı bir kermes düzenledi.

Sanat sokağında gerçekleştirilen kermesin 3 gün sürmesi planlanıyor. Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermeste, yöresel yemekler, tatlı çeşitleri, giyim, kitap ve aksesuarlar satışa sunuluyor.

Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan yetkililerden Yusuf Özalp, elde ettikleri geliri ilçedeki fakir ve muhtaç ailelere ulaştıracaklarını söyledi.

Cizre halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini ileten Özalp, "Düzenlemiş olduğumuz kermes alanındayız. Kermesimiz bayan ve erkekler için olmak üzere 2 stanttan oluşuyor. Her iki standımız da ayrı ayrı olarak, Cizre'nin mahalli yemekleri, tatlı çeşitleri, giyim ve kitaplar bulunmakta. Arkada gördüğünüz üzere halkımızın büyük bir teveccühü var. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah buradan elde edeceğimiz gelirle yetimlerimize, mağdurlarımıza ve muhtaçlarımıza ulaştıracağız." dedi.

Vatandaşlardan Necat Özkalay, Umut Kervanı'na kermesi düzenledikleri için teşekkürlerini ileterek, böyle etkinliklere sahip ve destek çıkılması gerektiğini ifade etti.

Özkalay, "Umut kervanı Cizre'de bir etkinlik düzenlemektedir. Bu etkinlikte Umut Kervanı üye ve gönüllüleri kendi evinde yemek, içecek ve giysi düzeyinde bir şeyler getiriyor. Cizre halkımızın bir şekilde gelip buraya alışveriş yapması, yiyip içmesi veya gereken yardımı yapması ve elde edilen bu paranın fakir ve fukaraya ve kimsesizlere verilmesi başlı başına büyük bir olaydır. Bu vesileyle Umut Kervan'ının değerli arkadaşlarına buradan çok teşekkür ediyorum. Yaptığı etkinlik iyi bir şeydir. Bu halka yönelik her kim güzel bir adım atıyorsa atsın herkesin bunu sahiplenmesi ve desteklemesi gerekiyor." diye konuştu. (Ahmet Uçar – İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir