• DOLAR 32.567
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2503.407
  • ...
"Gençler zaman nimetinin kıymetini bilmeli"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'deki temaslarını sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, müftülük toplantı salonunda AK Parti Mardin Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programa katıldı. Kasapoğlu, burada yaptığı konuşmada, gençlerle buluşmalara çok önem verdiklerini söyledi.

Daha sonra Kızıltepe ilçesine geçen Kasapoğlu, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, partililerle görüştü.

Bakan Kasapoğlu, daha sonra görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, adına çıkarılan Gençlik Merkezi Kartı ile merkeze giriş yaptıktan sonra gençler tarafından karşılandı. Kayıt biriminde son kayıt sayısı hakkında görevlilerden bilgi aldı. Müzik, resim, yabancı dil, atölyeleri ve YKS kurslarını gezdi.

MBB Gençlik Radyo'ya konuk olan Kasapoğlu, gençlere öğütlerde bulunarak, zamanın ve ellerindeki nimetin kıymetini bilip sahip çıkmalarını istedi.

Daha sonra merkezle ilgili Vali Mustafa Yaman'dan bilgi alan Kasapoğlu, sohbet ettiği gençlere tavsiyelerde bulundu. Radyo programına da konuk olan Kasapoğlu, kütüphaneyi gezdikten sonra gençlerle fotoğraf çektirdi.

Ziyaretlere, AK Parti Mardin milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ve Cengiz Demirkaya ile AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu, AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman ve İl Başkanı Faruk Kılıç da katıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir