• DOLAR 32.367
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2325.165
  • ...
Vali kanaat önderleri ve muhtarlarıyla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Hazro ilçesinin kanaat önderleri ve muhtarlarıyla bir araya geldi. Buluşmada ilçenin durumu hakkında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Güzeloğlu muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında "Şüphesiz ilin her tarafında ve her köşesindeki her meseleyi kendi meselemiz görüyoruz. Hazro'nun her bir mahallesinin, her bir kişisinin, Diyarbakır'ın kalkınmasını bu noktada mesuliyetimiz görüyoruz. Yani nerede bir dert varsa o dertle dertleniyoruz. Dertlenmek mecburiyetimiz. Çünkü bizim işimiz bu. Bu büyük ülkenin her bir köşesinde hamdolsun irademiz ve gücümüzle bu meselenin aşılmasını gerçekleştirecek bir buluşun, zenginliğin ve gücün sahibi olduğumuzu da biliyoruz. Yeter ki biz isteyelim. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde bu vaziyeti sergileyelim. Çünkü insan, Cenab-ı Allah'ın yarattığı en şerefli varlıktır ve insan her şeyin iyisine ve güzeline layıktır. Bu salonda bulunan hepinizin ve hepimizin görevi insana hizmet etmektir, millete hizmet etmektir. Hizmeti şüphesiz ki millete değer vererek, milleti değer görerek hizmet edeceğiz." şeklinde konuştu.

Vali Güzeloğlu'nun konuşmasının ardından Hazro Kaymakamı Yusuf Osman Diktaş ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Sabaz tarafından Hazro ilçesine yapılan hizmetlerle ilgili bilgilendirme sunumları yapıldı.

Toplantıya Hazro Kaymakamı Yusuf Osman Diktaş, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, il ve ilçe kurum müdürleriyle mahalle muhtarları katıldı. (Ramazan Zeren – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir