• DOLAR 32.565
  • EURO 34.903
  • ALTIN 2427.263
  • ...
`Müslüman Kürt Halkının Yakasından Düşün Artık`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Seçim takvimi yaklaştıkça artan şiddet olaylarına tepki gösteren Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Yıldız, bölgemizin muhtelif yerlerinde yapılan saldırıların bir an önce durdurulmasını isteyerek, "Düşün artık müslüman kürt halkının yakasından" ifadelerini kullandı.
Seçime müdahale etmek isteyen karanlık odakların halkı sindirmeye çalıştıklarını ifade eden Yıldız; "Geçen günlerde Yüksekova, dün Cizre, bugün Diyarbakır`da yapılan iğrenç saldırıları büyük bir nefretle kınadığımızı ifade etmek istiyorum. Dikkat ederseniz hep mütedeyyin insanlarımıza yönelik provokatif saldırılar gerçekleştiriliyor." dedi.
Saldırıya uğrayanların çevresinde İslami kimliğiyle tanınan şahsiyetler olduğuna dikkat çeken Yıldız, "Bunda büyük bir oyun, büyük bir tezgah vardır. Halkımız bu oyuna gelmemelidir. Şiddet eylemlerini gerçekleştirenlerin yakalanmaması, yakalandıysa da cezalandırılmaması kuşku uyandırıyor. Olaylara müdahalede yetersiz kalınması ise içimizdeki kuşkularımızı artırıyor." ifadelerini kullandı.
Bu memlekette birilerinin misyonerliğin önündeki engelleri yasalarla kaldırdığını, birilerinin de Kürtleri Hıristiyanlaştırmaya çalıştığının görüldüğüne dikkat çeken Yıldız, "Özellikle bu bölgenin dindar kesimlerine hem psikolojik, hem de fiziki bir saldırı gerçekleştiriliyor" diye ifade etti.
"Hangi gruptan olursa olsun Bütün Müslümanların özellikle bu süreçte yekvücut olmasını istiyoruz" diyen Yıldız bütün Müslümanların aynı safta yer almasını istedi.
Veysi Demir - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir