• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hırsızlar Şırnak`ta iş Başında!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK- Hırsızlar Şırnak`ta iş başında. Gece yarısından sonra iş başına geçen hırsızlar, bir esnafı daha mağdur ettiler. Merkez Bahçelievler Mahallesi Hayat Sokağı No:5`te bulunan İhlas Market, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce soyuldu.

 

Doktordan Gece Yarısı Döndüm
Rahatsızlığından dolayı gece doktora gittiğini belirten dükkân sahibi Süleyman Çiftçi, "Gece 00.00`de eve geldiğimde bir şey yoktu. Hastalığımdan yatağa düşmüştüm. Sabah saat 04.00 civarında polis kapıyı çaldı. Kapıyı açtık `hayırdır` dedik. Dükkânına hırsız girmiş dediler." İfadelerini kullandı.

 

Çekmecedeki Tüm Parayı Boşalttılar

Çiftçi, "Gelip baktık eşyalarımızı temizlemişler. Birkaç rafı temizlemişler. Pirinç, alo-matik mercimek almışlar. Bunun yanında çekmecedeki tüm parayı almışlar. Bir şey bırakmamışlar. Kimin yaptığını da bilmiyoruz. Polisler buradan geçerken dükkânın açık olduğunu görmüşler, şüphelendikleri için içeri bakmışlar, Eşyaların dağınık olduğunu görünce hırsızlık yapıldığını anlamışlar ve bana haber ettiler." dedi.

 

Hırsızlara Kimse Müdahale Etmiyor

Kimsenin hırsızlara müdahale etmediğini belirten Çiftçi, "Dükkânımı gece soymuşlar. Benim eşyalarımı da almışlar. Zaten bu hırsızlar öyle bir hale gelmişler ki, yaptıkları hırsızlık sanki doğalmış gibi. Sanki hırsız olmayan adam değilmiş gibi. Artık ekip olarak hırsızlık yapıyorlar. Kimse onlara müdahale etmiyor. Milleti çok rahatsız ediyorlar. Kimsenin bu konuda bir güvencesi yok. Bu yüzden insan huzursuzdur. Evinde yatıyor ancak soyulup soyulmayacağını bilmiyor. Gerçektende belli değildir. Mesela benim dükkânım için en sağlam kilit ile kilitlememe rağmen, makas getirip kilidi kırmak suretiyle içeri girip dükkânımı soydular." şeklinde konuştu.

 

Mobesa Görüyor, Failler Bulunsun

Hırsızların mutlaka bulunmasını talep ettiğini belirten Çiftçi, "Bu hırsızlar huzur bırakmıyor. Bu işin faillerinin bulunmasını istiyorum. Biz mağdur olduk, başkası mağdur olmasın. Devletin bu hırsızları bulmasını istiyorum. Yakında mobesa kamerası var. Oradan çıkarsınlar. Mobesa dükkân ve çevresini görüyor, tespit ediyor. Onun için hırsızları bulsunlar, ortaya çıkarsınlar. Faillerin yakalanması içinde sonuna kadar şikâyetçiyim." dedi. (Emcet Yalçın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir