• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Meteoroloji`den Yağış Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Doğu Anadolu`nun güneydoğusu, Siirt ile İstanbul, Kırklareli ve Kocaeli`nin kuzey kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Anadolu başta olmak üzere Marmara`nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, Batı ve Orta Karadeniz`in iç kesimleri ile Doğu Anadolu`nun kuzey çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında yer yer doğu ve güneydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara`da yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

METEOROLJİ`DEN UYARILAR

SİS UYARISI: İç Anadolu başta olmak üzere Marmara`nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, Batı ve Orta Karadeniz`in iç kesimleri ile Doğu Anadolu`nun kuzeyinde yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli, İstanbul ve Kocaeli`nin kuzey kıyı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğusunda yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey ve batısında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Güney ve Kıyı Ege`nin (İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Muğla, Uşak) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Antalya, Isparta ve Burdur çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Göller Yöresinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Bölge genelinin parçalı bulutlu ve sisli geçmesi bekleniyor.,

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Orta Karadeniz`in iç kesimleri ile Trabzon çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, güneydoğusunun (Van, Hakkari, Bitlis ve Şırnak) hafif yağmur ve sağanak yağışlı, yağışların Hakkari` nin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzeyinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, Siirt çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir